Survey in Hove

Sorry to mention the rain again but I recently had to survey a small garden (soon to be courtyard) in Hove, Brighton using a combination of umbrellas and the clients shed. The slippery decking didn’t help either! The garden is very small, with a change in level close the kitchen extension which had been hidden under the decking. As with all tight spaces, fitting everything the clients wanted and needed into the design was a challenge. The design is now finished and the clients are currently waiting for quotes from landscapers. The design will be on the website and I should have some photos of the build and the finished garden to post soon. I have another survey in a couple of weeks for the redesign of a larger, established garden where the brief is for more lawn and fewer flowerbeds to reduce the amount of work the clients currently have to do. I’m just hoping the rain stays away for that one...

View to bottom of garden and shed.

View of house and decked area from the shed.

© Claire Moreno 2014